Meistä

Cathouse Production -musiikkiyhdistys on perustettu hetken mielijohteesta Raumalla Nihattulan kylällä keikan jälkeen. Mukanamme oli tamperelaisia Hatanpään musiikkilukion poikia paikkaamassa vakisoittajia, jotka olivat matkalla Ruotsissa ja estyneet tulemaan paikalle.


Elokuussa 2013 alkoi voimakas lahjoitusten keruu ja toimitilojen etsintä studiota varten. Cathouse Production -nimi tuli luonnollisesti mukaan, koska nimen alla on julkaistu musiikkia vinyyli- ja cd-muodossa jo 90-luvun alkupuolella.

Toimintaidea perustuu puhtaasti siihen, että kaikki tässä maailmassa on niin hel...in kallista ja nuorilta soittajilta puuttuu mahdollisuuksia harrastaa edullisesti tai jopa ilmaiseksi. Niinpä päätimme  tehdä vapaaehtoisesti ja veloituksetta töitä nuorten kanssa. Järjestämme studiotouhua ja pienimuotoisia tapahtumia, joihin on mahdollista tulla soittamaan ja sitä kautta tuoda itseään esille.

Periaatteenamme on, että esiintymisistä tapahtumissamme ei makseta kenellekään, eikä sisäänpääsymaksuja peritä. Rahoitus toimintaan pyritään järjestämään lahjoituksin ja sponsorisopimuksin, lakia ja hyviä tapoja noudattaen. Tärkeintä kuitenkin on tukea vähävaraisia nuoria toiminnallamme.

-Mika

Siivikkalassa 29.10.2014Siivikkalan ala-asteen limudiscon valot